Schmetterling Brauhaus: een avond vol speciaal bier en muziek bij LOC Brewery

Informatie
Datum:
25 mei 2024 12:00
-
26 mei 2024 01:00
Prijs: Gratis
Locatie:LOC Brewery

LOC Brewery, in samenwerking met Schmetterling Records, is verheugd om Schmetterling Brauhaus aan te kondigen, een exclusief evenement dat muziek en speciaalbier samen brengt. Op 25 mei verwelkomen we iedereen graag bij Schmetterling Brauhaus in de sfeervolle omgeving van LOC Brewery.

Schmetterling Brauhaus belooft een avond te worden waar de passies voor ambachtelijk bier en live muziek samenkomen. Tijdens deze avond zullen twee talentvolle bands, Misprint en Outahead, van Schmetterling Records het podium betreden. Tussendoor kun je je laten tatoeëren door Atilla, die ook zijn kunst exposeert en verkoopt.

Bezoekers kunnen genieten van de dynamische optredens en tegelijkertijd kennismaken met een exclusief voor deze gelegenheid gebrouwen bier, een Hoppy Pale Ale: Ontspoord! Dit speciaalbier kenmerkt zich door een harmonieuze balans van hoppige bitterheid en een frisse afdronk, perfect om te genieten tijdens een avond vol muziek.

Misprint

Deze band zal de middag vullen met hun energieke Nederlandstalige indierock. Misprint staat bekend om hun boeiende melodieën en diepgaande teksten, perfect voor liefhebbers van indierock met een lokaal tintje.

Outahead

De avond wordt afgesloten door Outahead, die het podium zal domineren met hun krachtige optreden. Verwacht een explosieve set, waarbij de band hun ruige geluid en dynamische energie over het publiek spreidt, wat garant staat voor een memorabele afsluiting van de avond.

Daarnaast is er een speciale toevoeging aan het programma: Atilla, een gerenommeerde tattooartiest, zal ter plaatse zijn om zijn kunsten te demonstreren. Bezoekers hebben de unieke kans om een tatoeage te laten zetten tijdens het evenement. Hij heeft keihard gewerkt om designs neer te zetten die zowel hem als LOC Brewery en Schmetterling Records representeren. Atilla zal ook zijn kunstwerken exposeren en verkopen, wat een extra culturele dimensie toevoegt aan de avond.

Tussen alle bands en het getatoeëer door moet er natuurlijk ook gedanst en genoten worden. Dj Jan komt psychedelische, alternatieve rock en indie draaien om lekker te chillen. Dj van Zon komt de avond vullen met Braziliaanse muziek en funk voor bij het eten!

Het evenement is gratis te bezoeken en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze avond vol met verrassingen, heerlijke bieren en goede muziek en kunst. Mis Schmetterling Brauhaus niet, het evenement is gratis voor bezoekers.

Voor meer informatie bekijk dan eens de Instagram van LOC Brewery.