Laden Evenementen

Schoonmaakactie in en rond het Fokkerpark

Informatie
Datum:
12 maart 2022
Tijd:
11:00 tot 12:30
Prijs: Gratis

Zaterdag 12 maart organiseert Werkgroep Leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes weer van 11:00 tot 12:30 uur de jaarlijkse opruimactie van zwerfafval in en rond het Fokkerpark. De actie vindt plaats in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Wil jij dit prachtige park nog mooier maken? Lees dan snel verder. 

Meehelpen

Kom jij ons helpen? Iedereen is van harte welkom! Zaterdag 12 maart om 11.00 uur vindt de schoonmaakactie plaats. We verzamelen bij de tafeltennistafel bij de ingang aan de Sacharias Jansenstraat. Afvalgrijpers, handschoenen e.d. zijn aanwezig en Groen Xtra zal het verzamelde afval afvoeren. Ook wordt er een Korvel waardebon van € 25,- en verschillende tegoedbonnen van bakkers verloot. Naast de verloting van prijzen wordt er gezorgd voor een lunchpakket.  Opgeven voor de schoonmaakactie kan via korvelsehofjes.uitvindersbuurt@gmail.com en meedoen is gratis.

Tent opzetten

Voor de schoonmaakactie in het Fokkerpark moet er een tent opgezet worden. Hiervoor zoeken wij 6 sterke mannen en vrouwen die rond 10:30 uur willen helpen met het opzetten van de tent. Wil jij ons helpen met het opzetten van de tent? Opgeven daarvoor kan via korvelsehofjes.uitvindersbuurt@gmail.com.

Wil jij meer weten over de actie of ben je benieuwd naar meer evenementen van Werkgroep Leefbaarheid Uitvindersbuurt & Korvelse Hofjes? Kijk dan deze website voor meer informatie.