Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Gevaarlijke Namen

Informatie
Datum:
13 oktober 2021
Tijd:
20:15 tot 22:00
Prijs: Variërend

Op woensdag 13 oktober vindt de voorstelling Gevaarlijke Namen over 25 jaar Srebrenica bij Schouwburg Concertzaal Tilburg plaats. Een voorstelling die dit omstreden onderwerp aan het ligt brengt door middel van spraak theater. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je al een kop koffie of thee kan drinken. Je kan al een kaartje hebben vanaf €13,50. Voor extra info lees snel verder en zorg ervoor dat jij erbij bent! 

De voorstelling

Alma Mustafić was 14 toen haar vader Rizo werd vermoord in de genocide van Srebrenica. Hij werkte als elektricien bij Dutchbat, maar de Nederlanders namen een fatale beslissing door hem uit te leveren aan de Serviërs. Raymond Braat was toen 19 en Dutchbatter. Hij scheidde de mannen van de vrouwen, waarna de mannen werden vermoord. Nu delen ze het podium. Alma en Raymond hebben een verschillend perspectief op de gebeurtenissen, maar één ding hebben ze gemeen: de vraag waarom de wereld dit liet gebeuren. Samen met acteurs Mike Weerts, Jolijn Henneman en Karen Sibbing vertellen ze hun verhaal. Een geschiedenis over gewone mensen, de waanzin van de haat en hoe de genocide vijfentwintig jaar later nog steeds hun leven tekent en dat van vele anderen.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Haal je tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de voorstelling en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.