Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Mark van de Veerdonk met zijn show Geen Viking

Informatie
Datum:
14 oktober 2021
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op donderdag 14 oktober 2021 komt Mark van de Veerdonk naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met zijn show Geen Viking. De show start om 20:15 uur maar de zaal zal wel eerder open zijn om een drankje of hapje vooraf te doen. Het beloofd een top avond te worden waar jij al vanaf €14,50 bij kan zijn. Lees snel verder voor alle info en zorg dat je erbij bent!

De show

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen onder het motto ‘Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken’. In Geen Viking doet de Brabander verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Haal je tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.