Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Najib Amhali

Informatie
Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
20:15 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op dinsdag 12 oktober 2021 komt bekend cabaretier Najib Amhali naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met zijn show; Waar was ik? De show start om 20:15 uur maar de zaal is al eerder open zodat je van tevoren alvast een drankje kan doen om in de stemming te komen. Het beloofd een top avond te worden die jij niet wil missen. Je kan er vanaf €25,00 euro al bij zijn. Voor extra informatie lees snel verder!

De show

Waar was ik?, dacht de clown die de mensen vermaakte, maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelt met zichzelf. Waar was ik?, dacht de dementerende taxichauffeur. Waar was ik?, dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. “Waar was ik, twintig jaar geleden?,” dacht Najib, “en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?,” aldus Najib. Najib speelt een nieuwe theatershow met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langskomen en waarbij je je na afloop wellicht afvraagt: Waar was ik?

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijk het je leuk om hier bij te zijn? Neem contact op betreffende de tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Woonsfeer Tilburg