Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Nederlands Blazers Ensemble met hun show Troubadours

Informatie
Datum:
13 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op woensdag 13 oktober 2021 komt het Nederlands Blazers Ensemble Troubadours naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Het concert start om 20:30 uur maar de zaal is al eerder open zodat je alvast een drankje kan doen en in de sfeer van deze mooie avond kan komen. Je hebt al een kaartje vanaf  €20,50. Het beloofd een erg muzikale avond te worden die jij niet wil missen, dus lees snel verder voor alle info en bestel je kaarten.

De arabische ud

Zoals je gewend bent van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) zetten ze ook deze keer weer een bijzonder instrument in het zonnetje; de arabische ud, ook wel de moeder der tokkelinstrumenten. Luister naar de melancholieke Arabische melodieën, naar opzwepende Spaanse ritmes, verstilde muziek van renaissancecomponist John Dowland en naar ruige blues. Ud-speler Jaber Fayad, klassieke luitspeler David Mackor, flamencogitarist Jeff Heijne en bluesgitarist Dusty Ciggaar gaan een battle aan en slaan de handen ineen, uitgedaagd en ondersteund door het NBE.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Haal je tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende het concert en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.