Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert philharmonie zuidnederland met show Brahms mooiste

Informatie
Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op donderdag 14 oktober komt philharmonie zuidnederland bij Schouwburg Concertzaal met hun show; Brahms mooiste. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal is al eerder open zodat je alvast lekker een drankje kan doen om alvast in de stemming te komen voor deze mooie muzikale avond. De tickets beginnen vanaf €24,50 dus lees snel verder en zorg ervoor dat jij erbij bent!

Het wordt toch gespeeld bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Violist Joseph Joachim weigerde Schumanns melancholische Vioolconcert te spelen, ook al was het speciaal voor hem gecomponeerd. Gelukkig speelt Alena Baeva het nu wel. “Het is een van mijn absolute favorieten,” aldus de prijswinnende Russische violiste over deze fantastische muziek. Chef-dirigent Duncan Ward omringt Schumanns Vioolconcert met de overweldigende natuurkracht van Brahms, Derde Symfonie en Mahlers intieme ode aan de wilde bloemen.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Haal je tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.