Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Pynarello

Informatie
Datum:
10 oktober 2021
Tijd:
14:30 tot 17:00
Prijs: €24,50

Op zondag 10 oktober 2021 komt Pynarello naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun show Milk it Punk. De show start om 14:30 uur maar de zaal is al eerder open zodat je al een drankje kan doen om lekker in de stemming te komen. Een kaartje voor deze gave show kost je €24,50 maar geeft je er een top avond voor terug. Voor meer info lees snel verder. Tot dan!

Pyranello

De podiumbeesten van Pynarello zijn weer los. Met hun kenmerkende bravoure, het orkest speelt alles staand en uit het hoofd samen brengen ze een programma dat bruist van energie en emotie. In die categorie blijken Beethoven en Nirvana een prima combinatie, naast een gloednieuwe liedcyclus van Thomas Beijer die voortkomt uit de tijd dat iedereen zich gedeisd moest houden.

Tonen van Beethoven

Beethoven experimenteerde met verschillende compositietechnieken voor zijn 11e strijkkwartet wat een wervelwind aan muzikale emoties opleverde. Pynarello maakte een eigen arrangement voor strijkorkest. De tijdloze kwaliteit van muziek van Beethoven sluit voor het orkest naadloos aan op de muziek van Nederlandse topmusici. Thomas Beijer schreef zijn liedcyclus A lock without a key met het leven in coronatijd als inspiratie voor sopraan Laetitia Gerards. Pynarello besluit dit concert met de suite Milk it Punk van violist en componist Jeffrey Bruinsma, geïnspireerd door Nirvana, die de pan uit rockt!

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijk het je leuk om hier bij te zijn? bestel je tickets dan via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.