Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Ton Kas

Informatie
Datum:
09 oktober 2021
Tijd:
20:15 tot 23:00
Prijs: Variërend

op zaterdag 9 oktober komt  Ton Kas naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Hij komt hier met een reprise van shows die hij al eerder heeft gespeeld. Het is een best of en beloofd dus veel goeds te brengen. Houd je van goeie grappen en lol? dan is dit echt iets voor jou! De show start om 20:15 uur maar je kan er al eerder terecht voor een frisje of een borrel om alvast even in de stemming te komen. Vanaf €18,50 kan jij hier al bij zijn. Mocht je nog meer informatie willen, lees dan snel verder!

Ton Kas

Voor liefhebbers van cabaret & comedy. Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog eens passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit is de reprise van een compleet nieuwe show. Dat daar geen misverstand over ontstaat!

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerk(st)ers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijk het je leuk om hier bij te zijn? bestel je tickets dan via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.