Laden Evenementen

Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Wibi Soerjadi

Informatie
Datum:
09 oktober 2021
Tijd:
20:00 tot 23:00
Prijs: €15,00

Op zaterdag 9 oktober komt Wibi Soerjadi naar wijkcentrum De Grote Beemd in de Reeshof. De show start om 20:00 uur maar de zaal is al eerder open zodat er vooraf een drankje kan worden gedaan om alvast even in de stemming te komen. Je kan hier al vanaf €15,00 euro bij zijn. Mocht je nog wat extra informatie willen lees dan snel verder en zorg dat je er bij bent!

Wibi Soerjadi in Tilburg Reeshof

klassieke muziek Tilburg is een klassieke concertserie rijker! Dit najaar een divers klassiek programma in wijkcentrum De Grote Beemd, in de Reeshof. We trappen de serie af met niemand minder dan Wibi Soerjadi. Laat je meevoeren in de wereld van zijn klassieke muziek.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? bestel je tickets dan via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende de show en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.