Schouwburg Concertzaal Tilburg presenteert Zlata Chochieva

Informatie
Datum:
12 oktober 2021
Prijs: €35,-
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op dinsdag 12 oktober komt Zlata Chochieva naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun concert; Kamermuziek Souvenir. Het concert start om 20:00 uur maar de zaal zal al eerder open zijn om alvast een kop koffie of thee te drinken. De Kaarten voor deze show kosten €35,00 euro. Voor alle info over het concert lees snel verder en bestel je tickets want dit wil jij niet missen.

Een top optreden

De Russische pianiste Zlata Chochieva was een wonderkind: op vijfjarige leeftijd de eerste lessen, twee jaar later al de uitvoering van Mozarts 17e Pianoconcert met orkest. Ze valt internationaal op met haar interpretaties van Rachmaninov en Chopin: heldere, ronkende bassen en spetterende techniek, onderbouwd door muzikaal inzicht. Zlata Chochieva geeft recitals in Rusland en de Verenigde Staten én is te beluisteren in Tilburg, bij Kamermuziek Souvenir.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Het team van Schouwburg Concertzaal Tilburg bestaat uit toegewijde en professionele medewerkers, die allen bereid zijn een stapje extra te doen. Stichting Theaters Tilburg kent een bestuur en een Raad van Toezicht, en voldoet aan de Code Cultural Governance. Alles wat we doen begint en eindigt bij dat unieke live moment tussen publiek en artiesten. Het draait hier om de ontmoeting die we voor en met hen tot stand brengen. We verbinden ons aan de inwoners en organisaties in de stad. We willen dat iedereen zich hier welkom voelt en zich herkent in wat we doen.

Interesse

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Haal je tickets via de volgend link. Voor verdere informatie betreffende het concert en tickets kan je terecht op de site van Schouwburg Concertzaal Tilburg.