Laden Evenementen

Schrobbelèr Surprise Party in de Koepelhal

Informatie
Datum:
30 september 2023
Tijd:
19:30 tot 19:30
Locatie:Koepelhal
Schrobbelèr Surprise Party

Als je aan carnaval denkt, denk je aan Schrobbelèr. Sterker nog: als je aan Tilburg denkt, denk je aan Schrobbelèr. Het is niet voor niets dat dit heerlijke kruidenlikeur het ‘bloed van Tilburg’ wordt genoemd. Dit jaar bestaat Schrobbelèr vijftig jaar. Een prachtige mijlpaal die ze graag met de hele stad vieren. Dat gaan ze dan ook doen. En wel op zaterdag 30 september 2023 in de Koepelhal. Lees snel verder.

Schrobbelèr viert het vijftigjarig bestaan dus het liefste met alle vrienden en liefhebbers van dit heerlijke likeur. Ze willen nog niet teveel verklappen over dit feest, maar denk aan de gezelligste artiesten, veel confetti en een onvergetelijke avond helemaal in Schrobbelèr-sfeer. De avond begint om 19:30 uur en de organisatie laat alvast weten dat het aan te raden is om op tijd te komen. De hele avond zit namelijk bomvol verrassingen.

Meer informatie

Het wordt een ware Schrobbelèr Surprise Party. Een hoop houden ze dus tot het allerlaatste moment geheim. Maar geloof ons: hier wil je bij zijn. Het is een feest voor 18 jaar en ouder. Wil jij erbij zijn? Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het feest en het vijftigjarig jubileum van Schrobbelèr? Volg ze dan op Facebook en Instagram.

En bekijk ook even deze website! Daar staat alles wat je moet weten.