logo
Laden Evenementen

Seminar ‘Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata!’ bij Station88

Informatie
Datum:
07 juli 2022
Tijd:
14:30 tot 17:30
Prijs: Gratis
Locatie:Station88
seminar station 88

Donderdag 7 juli organiseert Midpoint Brabant samen met Station88 en MindLabs het seminar ‘Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata’. We nodigen je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Lees snel verder. 

Seminar ‘Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata.’

Ondernemer, BNR columist en veel gevraagd spreker Jim Stolze (Wie is Jim Stolze? – Jim StolzeOpent in nieuw venster) neemt je mee in de wereld van de digitale transformatie. Hij geeft antwoorden op vragen als; wat gebeurt daar? Welke impact heeft dit op mijn onderneming? Nu en in de toekomst. En welke kansen liggen er voor mijn onderneming? Binnen alle uitdagingen van vandaag kun je data (gegevens) slim inzetten om voor verlichting,  verbetering en meer omzet te zorgen. En als ondernemer beschik je waarschijnlijk over meer gegevens dan je denkt. Maar maak je er ook gebruik van? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we je zien hoe het gebruik van klant- en productdata bijdraagt aan de groei van jouw business. Digicoaches van Smart MKB zijn aanwezig om in te zoomen op jouw bedrijf en de kansen die daar liggen. Kortom, een middag vol inspiratie, inzicht en vooral praktische adviezen en handvaten die jouw onderneming verder helpen.

Programma

  • 14:30 uur Inloop;
  • 15:00 uur Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88, tevens dagvoorzitter;
  • 15:10 uur Jim Stolze– digitale transformatie;
  • 16:00 uur Koen Franken en Matthijs Bookelmann van het JADS MKB Datalab – succesverhalen uit de praktijk;
  • 16:45 uur Afsluiting met aansluitend een borrel, inclusief de mogelijkheid om kennis te maken met digicoaches Smart MKB.

Smart MKB

Dit interactieve seminar is onderdeel van het Smart MKB programma waarbij mkb-ondernemingen in de regio Midden-Brabant geïnformeerd, geïnspireerd en ondersteund worden bij datagedreven digitalisering. Voor meer informatie over Smart MKB en het Digihub-netwerk van digitale serviceverleners in Midden-Brabant, kijk hier.

Wees op tijd met aanmelden

Hier wil je bij zijn! Meld je dus snel aan voor de seminar ‘Slimmer ondernemen? Gebruik je klant- en productdata.’