Laden Evenementen

Seminar van Diane Nijs: groeien door vernieuwen!

Informatie
Datum:
02 juni 2022
Tijd:
14:00 tot 18:00
Prijs: Gratis

Het klimaatakkoord, organisatievernieuwing… zo groots. Diane laat zien hoe jij als ondernemer veranderingen effectiever en met meer enthousiasme kan omarmen, door in kansen te denken. Zij laat in haar seminar op donderdag 2 juni zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe je hier invloed op uitoefent voor vernieuwing.

Wie is Diane?

Dr. Diane Nijs, lector Imagineering bij Buas (Breda University of Applied Sciences en Directeur van Attract (Belgie), een consultancy bedrijf op het vlak van Vernieuwend Leiderschap. In haar lectoraat doet Diane onderzoek naar radicale vernieuwing en wat dat betekent voor leiderschap. Daarnaast organiseert ze ook Expedities Vernieuwend Leiderschap met MT’s van gemeenten. Diane is lid van de Editorial Board of World Futures: The Journal of New Paradigm Research. 

MG Plastic Recycling

Nadat Diane jou als ondernemer liet zien hoe een andere kijk op vernieuwen leidt tot groeien, nemen Bas Oprins en Sam Maton van MG Plastic Recycling je mee naar de praktijk. Zij leiden je door hun fabriekshal waar plastic wordt gerecycled.

Vanuit hun missie ‘Plastic recycling for a better world’ leveren zij op een vernieuwende manier een forse bijdrage aan de CO2 reductie en dat is goed voor het milieu. Daarbij verliezen zij het bedrijfseconomisch belang natuurlijk niet uit het oog. Win-win. Bij zijn is meemaken!

Programma

  • 14.00 uur inloop bij MG Plastic Recycling;
  • 14.30 uur opening door Cindy;
  • 14.35 uur welkom door Bas Oprins en Sam Maton;
  • 15.00 uur start lezing Diane Nijs;
  • 16.00 uur introductie start-up MG Plastic Recycling start en rondleiding fabriek;
  • 17.00 uur naborrel;
  • 18.00 uur einde.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor de seminar via deze website.