Laden Evenementen

Signeersessie Kluun bij Gianotten Mutsaers

Informatie
Datum:
03 december 2022
Tijd:
13:00 tot 14:30
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Schrijver Kluun signeert zijn boek ‘Help, ik heb een puber’ op zaterdag 3 december bij Gianotten Mutsaers in Tilburg. De signeersessie duurt van 13:00 – 14:30 uur. 

Pubers zijn er in alle soorten en maten, maar één ding hebben ze gemeen: puberen zullen ze. Allemaal zullen ze hun grenzen opzoeken en hebben ze hun onzekerheden. En allemaal hebben ze ouders die in meer of mindere mate maar wat aanklooien. Om puberouders te behoeden voor al te veel kneuzingen onderweg, deelt Kluun in dit boek tips van experts en inzichten in het puberbestaan. Inzichten die hij zelf liever ook eerder had gehad. Dit boek is een how to survive mijn puber en tegelijkertijd is het een ode aan pubers, de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, onzekerste, aandoenlijkste wezens die er bestaan.

Over Kluun

Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, is schrijver van de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De weduwnaar, DJ, Familieopstelling, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Zijn nieuwste boek is Help, ik heb een puber! Kluun is vader van twee postpubers, een puber en twee stiefpubers. Hij is getrouwd en woont in Amsterdam.