Agenda

silent muziek bingo show

Silent Muziek Bingo Show op de Korte Heuvel

Wanneer: 15 juli 2020 van 21:00 tot 00:00 Waar: LIVE Pianobar Entree: Vanaf €5,-
Bestel tickets

Silent Muziek Bingo Show op de Korte Heuvel

Op woensdag 15 juli staat een heel leuk coronaproof evenement op het programma! Een heleboel cafés op de Korte Heuvel organiseren namelijk een Silent Muziek Bingo Show! In totaal doen er 14 locaties mee, je kunt zelf bepalen in welke kroeg je aanschuift. Je hoeft vooraf alleen even te reserveren.

En mocht je jezelf afvragen hoe dit te werk gaat, zo dus:

Stap 1.

Via de site kan je je plek reserveren voor 2, 3 of 4 personen. Voor €5,- per persoon heb je een koptelefoon en een bingokaart voor één ronde. Wil je meerdere rondes meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Op de avond zelf kan je extra bingokaarten kopen voor €2,50 per stuk.

Bij je reservering kan je je voorkeur voor een locatie opgegeven. Maar let op: vol=vol. Anders word je ingedeeld waar er nog plek is. Deelnemende zaken zijn: Miss bien, Gember&sereh, STUDIO, Polly Maggoo, Stoffel, Heuvel 15, Tribunaal, Slijterij, Shoco, Live, Cafe Bakker, Cul de Sac, Le Clochard en Bar Leonardo.

Stap 2.

Meld je op 15 juli bij de ontvangstbalie. Hier krijg je je koptelefoon en je bingokaart(en) en word je doorgestuurd naar je plek op de Korte Heuvel. Let op! Hier gaan we werken met tijdslots, zodat we de drukte kunnen reguleren en organiseren. De tijdsloten zijn van 20:00-20:15, 20.15-20.30 en van 20.30-20.45. De bingo start om 21.00 uur. Meedoen op een later moment is zeker mogelijk, bespreek dit met de locatie waar je zit.

Stap 3.

De bingo wordt begeleid door Ser-V en MC Ron het hitjeskanon.

Stap 4.

Ben je klaar met bingoën? Lever je koptelefoon in bij de locatie waar je zit. Dit waarderen ze enorm.
Verder is het natuurlijk belangrijk dat je je aan de regels houd en blijft zitten op je stoel. Check ook eens het facebookevent voor meer info.

Locatie

Reageer op dit bericht