Laden Evenementen

Sing and Song Night Winter Edition bij Eethuis Twintig

Informatie
Datum:
01 december 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Locatie:Piushaven
Eethuis Twintig

Op donderdag 1 december vindt er weer een editie van de Sing and Song Night Winter Edition van Eethuis Twintig plaats. Tijdens deze muzikale avond geniet je samen met het team van Eethuis Twintig van smaakvolle gerechten en mooie muziek van singer-songwriters. Lees snel verder. 

Nisan en Claudy

De singer-songwriters die deze avond optreden zijn Nisan en Claudy. Nisan Beyaz is een Tilburgse singer-songwriter wiens repertoire bestaat uit pop, folk, blues en jazz. Ze heeft interesse in minimalisme en hedendaagse songwriting gericht op de akoestische gitaar, maar noemt Joni Mitchell en Bob Dylan als belangrijkste inspiratiebronnen. Claudy is ook een singer-songwriter afkomstig uit Tilburg. Ze schrijft Nederlandstalige, catchy popliedjes met optimistische boodschappen. De teksten komen recht uit haar hart. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.

Meer info

De Sing and Song Winter Edition begint om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Wil je er bij zijn? Zorg dan wel dat je even een tafel reserveert via 013-5914906. De volgende editie van de Sing and Song Night staat gepland op 15 december.