Laden Evenementen

Singer-songwriter Dean Lewis voor extra show naar 013

Informatie
Datum:
29 maart 2023
Tijd:
00:00 tot 00:00
Prijs: €34,40
Locatie:013

Na zijn show in 013 razendsnel uit te hebben verkocht keert de Australische singer-songwriter Dean Lewis woensdag 29 maart terug naar 013 voor een extra show. Met zijn hit ‘Be Alright’ haalde de charismatische zanger miljarden streams binnen. Binnenkort komt hij met nieuw werk. 

Dean Lewis keert terug

Met streams in de miljarden en miljoenen verkochte albums zijn we maar al te blij om de populaire Australische hitmaker te verwelkomen in onze Main. Lewis brak in 2018 door bij het grote publiek met zijn melancholische break-up anthem ‘Be Alright’, en gaf het jaar daarop wereldwijd meer dan 200 shows. Lewis heeft onlangs zijn muzikale horizon verbreed door samen te werken met elektronische muziekhelden, waaronder Martin Garrix en de Noorse producer Kygo.

Must-visit

Afgelopen zomer trad Dean met Kygo op tijdens grote festivals en momenteel vervolgt hij zijn 2022 World Tour. Zijn nieuwste plaat ‘How Do I Say Goodbye’ is een emotioneel eerbetoon aan zijn vader bij wie kanker werd geconstateerd. Het nummer is afkomstig van Lewis’ tweede album ‘The Hardest Love’ dat later dit jaar uitkomt. Voor fans van tijdloze melancholie, warme liedjes met rijke verhalen en ijzersterke songwriting is dit een must-visit.

Meer informatie

Tickets kosten €34,40 (incl. servicekosten) en zijn per direct verkrijgbaar via 013.nl/deanlewis