Laden Evenementen

Sinterklaas disco voor kinderen in het Spoorpark

Informatie
Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
17:30 tot 19:30
Prijs: €2,00

Op zondag 14 november komt Sinterklaas aan in de Piushaven van Tilburg. Om deze heuglijke feiten te vieren organiseert Sinterklaas na de intocht van 17.30 tot 19.30 uur een disco in het Spoorpark. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Het evenement

Sinterklaas komt op zondag 14 november 2021 aan in de Piushaven in Tilburg. Vorig jaar kon de Sint niet aankomen in de Piushaven, hetgeen een enorme teleurstelling was voor de kinderen. Dus ook daarom dit jaar een extra feestelijke intocht vanaf 11.30 uur. Het Sinterklaas Comite Tilburg bestaat dit jaar ook nog eens 120 jaar. In 1901 zette Sinterklaas voor het eerst voet aan wal in Nederland en wel in Tilburg. Reden dus dit jaar voor een extra feestje voor de Tilburgse kinderen.

Disco

Om deze heuglijke feiten te vieren organiseert Sinterklaas na de intocht van 17.30 tot 19.30 uur een disco in het Spoorpark. Prachtig toch: Sinterklaas gaat met de tijd mee, hij weet dat alle Tilburgse kinderen dol zijn op disco en dansen.

Sinterklaas gaat er van uit dat heel veel Tilburgse kinderen bij deze disco happening met Sinterklaas een dansje willen maken!

Extra informatie

Om alles in goede banen te leiden is aanmelden via de website van tevoren noodzakelijk. Kinderen beneden de 16 jaar dienen vergezeld te worden door een volwassene. De kosten daarvoor bedragen €2,00 per persoon. Tevens is de bekende QR code noodzakelijk voor belangstellenden boven de 12 jaar. Ouders die daarover niet beschikken wordt geadviseerd om te kijken of familie of buurtgenoten die wel in bezit zijn van deze code hun kinderen kunnen begeleiden.