Laden Evenementen

Sinterklaasintocht in Tilburg: aankomst in de Piushaven, ontvangst op Willemsplein & disco in het Spoorpark

Informatie
Datum:
14 november 2021
Tijd:
11:30 tot 19:30
Prijs: Gratis

Op zondag 14 november komt Sinterklaas aan in Tilburg. De pakjesboot meert samen met de goedheiligman en zijn pieten aan de Piushaven aan. Vervolgens loopt de sint met zijn pieten een tocht door de binnenstad van Tilburg om vervolgens op het Willemsplein welkom te worden geheten door burgemeester Weterings. 
Naar verwachting zet de sint met zijn gevolg rond 11:30 uur voet aan wal aan de Piushaven. Benieuwd welke route de Sint, zijn paard en dei Pieten lopen richting de binnenstad? Je ziet het hieronder. Tevens is er een vlonder aan het einde van de Piushaven ingericht voor minder valide bezoekers. Ook hen zal de Sint een bezoekje brengen.

Ontvangst op het Willemsplein

Op het Willemsplein dien je een geldige QR-code te laten zien, aangezien dat een plek is waar mogelijk duizenden mensen bijeen komen. Langs de route door de binnenstad is het niet nodig om zo’n QR-code (iedereen ouder dan 12 jaar) te laten zien. Vanaf 13:30 uur start het programma op het Willemsplein. Er staan shows op het programma ter voorbereiding van het ontvangst van de Sint. Met voldoende zang en dans voor de kinderen wordt het Willemsplein warm gemaakt voor het ontvangst van de Sint. Waarschijnlijk duurt het programma tot 15:00 uur. Uiteraard is er horeca aanwezig zodat je op het plein iets te drinken kunt scoren.

Sinterklaas disco in het Spoorpark

Ben jij na de intocht en het ontvangst op het Willemsplein nog niet klaar met Sinterklaas? In het Spoorpark wordt vanaf 17:30 uur een Sinterklaas Disco georganiseerd. Tijdens een twee uur durende disco, maken de Sint en zijn gevolg er een ongekend feest van. De disco duurt tot 19:30 uur. Voor deze disco heb je wel entreetickets en een geldige QR-code nodig.

Meer informatie over de Sinterklaasintocht 2021

Wil je meer informatie over de Sinterklaasintocht? Check dan vooral de website van het Sinterklaas Comité Tilburg. Voor actuele updates kun je het beste deze Facebookpagina in de gaten houden.

Stappegoor Tilburg