Laden Evenementen

Sjamanistische droomreis met totem uil in Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
22 april 2022
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: €25
Locatie:Het Zonnelicht

Op vrijdag 22 april van 19:30 uur tot 22:00 uur vindt er in Het Zonnelicht de Sjamanistische droomreis met totem uil plaats. Entree voor deze avond waar je de toegang tot jouw eigen wijsheid gaat ervaren zal €25,- bedragen. Een 5 rittenkaart kost €115,-. Lees snel verder voor alle informatie over deze reis en meld je aan!

De Sjamanistische droomreis

De totem van de Uil is over bijna de hele wereld bekend om zijn wijsheid. Hij/zij kan je laten zien hoe jij toegang krijgt tot jouw wijsheid. De Uil kan ook in de nacht kijken en zijn hoofd helemaal draaien. Dat geeft hem connectie met de bron, ik ben, alles en niets. De Uil heeft een speciale mogelijkheid om in alle richtingen te kijken, te zien wat anderen niet zien. Daarnaast is de uil ook een roofdier. Deze slimme vogel kan geruisloos vliegen, wat hem natuurlijk een super goede jager maakt. Dat geeft hem een connectie met de Spirit van transformatie. Een hele mooie totem om naartoe te reizen deze avond.

Overige informatie

Naast de gehanteerde entreekosten kan er ook betaald worden met de meedoen regeling. Meld je nu snel aan want vol=vol! Inlopen kan deze vrijdag 22 april al vanaf 19:15 uur en rond 22:00 uur zal de avond afgelopen zijn. De volgende droomreis is op 3 juni. Een individuele sjamanistische reis kan op afspraak in mijn praktijk in Tilburg.

Aanmelden voor de Sjamanistische droomreis kan door te SMS’en naar 06-13029192 of te mailen naar info@natuurlijkritme.com.