Laden Evenementen

Snert jeugdtheaterfestival: Kort en Klein, de podcast

Informatie
Datum:
29 december 2022
Tijd:
11:00 tot 16:00
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Heb jij een peuter of kleuter die graag verhaaltjes vertelt? Of het nu verstaanbaar is of niet? Voor onze nieuwe podcast Kort en Klein zijn we op zoek naar kinderen met een grote fantasie. Tijdens Snert zitten wij in de Nieuwe Vorst, klaar met microfoon om de verhaaltjes van de kleintjes op te nemen en te verwerken tot een podcast. Want naast luisteren naar grote mensen die verhalen vertellen, luisteren ze vooral graag naar elkaar!

Luisteren naar verhalen is heerlijk. Wegdromend in jouw verbeelding bij de verhalen die je hoort. Lekker liggend op de bank onder een zacht dekentje of in de auto, turend naar alles wat voorbijkomt. Kinderen doen dit ook maar al te graag, voorgelezen worden of luisteren naar luisterboeken of podcasts. Zalig voor pa of ma, want die heeft dan even de handen vrij, toch?

De nieuwe podcast van theatermaker Annemieke Ros en muzikant Thomas Klinkenberg wordt een nieuwe audio-magazine voor en door peuters en kleuters. Lang leve de parallelle universums waar deze kinderen in leven, waar alles mogelijk is en feit en fictie hand in hand gaan. Een podcast vol zelfverzonnen verhalen, hoorspelen, muziek, kleine gesprekjes en nog veel meer.

Meer informatie

Voor meer informatie over Snert jeugdfestival en/of de Kort en Klein Podcast kun je terecht op de website van De Nieuwe Vorst!