Social Experience Dag in het Duvelhok

Informatie
Datum:
03 juni 2023
-
04 juni 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Het Duvelhok

De Social Salon is al een aantal maanden open in het Duvelhok. Dat betekent dat ze nog 3 maanden pilottijd te gaan hebben op deze bijzondere locatie. Daarom openen ze op zaterdag 3 juni de deuren om heel Tilburg te laten zien wat er allemaal te doen is en welke unieke concepten je allemaal in dit pand vindt. Lees snel verder. 

Tijdens de eerste Social Experience Dag zijn er workshops, storytelling en kun je uiteraard iets lekkers eten en drinken.

Programma

Op 3 juni is er van alles te doen in de Social Salon van het Duvelhok. Een kleine greep uit de activiteiten:

Goejenhandel
Pimp je kleding!

Ontwerp je eigen bedrukking om je kledingstuk nieuw leven in te blazen. We bedrukken het ter plekke. Superleuk voor jong en oud!Geen kledingstuk? Geen nood, wij hebben duurzame shirtjes.Kosten deelname inclusief materiaal:Met eigen kledingstuk: 12,50Met duurzaam shirt: 25,00

Social Salon by Zoë
Als je haar maar goed zit!
Laat je haar krullen of föhnen! Of doe is gek en laat een nieuwe coupe knippen.Alleen 3 juni:Fohnen: 14,50Styling: 14,50Knippen: 17,50

Atelier Xinova
SCHERVEN BRENGEN GELUK Maak van 3 juni, samen met Atelier XINOVA, een dag met een gouden randje. Kom langs met je eigen scherven, óf gebruik de scherven van ons.– Stel je eigen kintsugi geluksscherfje of gelukspin samen. (Alleen 3 juni – €4,-)– Laat je favoriete bord, lievelings mok óf die antieke vaas van je oma repareren (kosten afhankelijk van het aantal scherven)– Van ruilen komt… Korting! 🙌Breng je oude serviesgoed, kandelaars, eierdozen, zilveren bestek, spijkerbroeken, etc. mee en lever ze in voor een kortingsbon!– KINTSUGI WORKSHOPLeer de fijne kneepjes van Kintsugi, de filosofie & praktijk en creëer je eigen bord met gouden randje! (1,5 uur 30,-)
Studio JAHE
Met studio Jahe omarmen we de rijke tradities van oude ambachten, met een moderne twist. We transformeren vers gesnoeide boomstammen in prachtige houten lepels. We staan er met een mooi kraampje en als je bij ons langskomt, laten we je deze dag graag zien hoe we met een bijl en mes de kunst van het lepel snijden tot leven brengen tijdens een van onze demo’s.  En als je echt in de mood bent, kun je je zelfs inschrijven voor een van onze waanzinnige workshops die deze zomer plaatsvinden.
Urban Blue Zone
Neem je kids ook mee!!! Bij Urban Blue Zone ervaar je rust op allerlei manieren!Voor de kinderen. Kom lekker ontspannen door creatief bezig te zijn. Zaterdag 3 juni is er de workshop ‘Maak van elke dag een feestje-vlag’.Maak je eigen fantastische creatie waar jij blij en vrolijk van wordt.Prijs: 5,-

Meer informatie

De ‘Social Salon’ is een tijdelijk project, en werkt als pilot om te testen hoe de invulling zou kunnen zijn na de renovatie van het terrein Duvelhok aan de St. Josephstraat. 10 Verschillende lokale sociale initiatiefnemers hebben zich begin maart aangemeld voor de pilot. Zij wilden ruimte krijgen om te experimenteren, hun eigen concept te testen en/of the fine tunen. Hoe gaaf dan je een plek krijg, midden in de stad, waar je de ruimte krijgt om dit te gaan doen, te gaan ontdekken, andere ondernemers te ontmoeten, elkaar te versterken en echt te gaan ervaren hoe ondernemen werkt vanuit een locatie.