Laden Evenementen

Social Grooves x Studio Six: ‘Spice It Up’ bij Factorium Cultuurmakers

Informatie
Datum:
01 juni 2022
Tijd:
16:00 tot 18:30
Prijs: Gratis
Locatie:Factorium

Tilburg’s nieuwste HipHop Jam Central! Rappers, Producers, DJ’s, Beatmakers laten hun talent zien tijdens de showcase Social Grooves live in de foyer van Factorium! En dit keer is er een speciale editie: Social Grooves x Studio Six: ‘Spice It Up’ 

Factorium Cultuurmakers organiseert op 1 juni weer een nieuwe editie van Social Grooves! Hierbij kunnen urban-talenten een optreden geven en laten zien wat ze kunnen. Deze editie zal in samenwerking met Studio Six zijn en ‘Spice It Up’ heten.

Open studio 

Naast het optreden in de avond zal er in de middag een Studio Six-programma plaatsvinden. Om 16:00 gaat het van start met een open studio en recording-sessie. Hier zullen alle deelnemers van Social Grooves aanwezig en worden hun tracks ‘upgespiced’ met echte instrumenten van de aanwezige sessiemuzikanten (elektrische gitarist en saxofonist).

Daarnaast kan iedereen zijn muziek laten horen aan de community en netwerken. Vervolgens zullen de Studio Six docenten (Alexander de Boer/Megas en Kevin Biemans/Zeno) een seminar geven over de muziekindustrie gerelateerd aan liveshows.

Over Studio Six

Studio Six is een eigentijdse educatieve muziekstudio én platform dat onder Factorium Cultuurmakers valt. Binnen Studio Six is er een wijd aanbod aan activiteiten met als main-focus het geven van coaching/consult binnen verschillende muziek-cursussen en workshops; music production, rap/songwriting en artiesten loopbaanbegeleiding.

Over Factorium Cultuurmakers

Factorium is de basis van de talentenpiramide in Tilburg waar de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend. Makers met een groot hart voor educatie. Meer informatie over Factorium vind je op deze website.

Meer informatie

De line-up voor dit evenement volgt later en zal te vinden zijn op deze website! Niks missen van Factoirum? Zorg dan dat je ze volgt op Instagram, Facebook en YouTube.