Laden Evenementen

Specerijenworkshop Gifts of Nature bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
15 december 2021
Tijd:
14:00 tot 16:30
Prijs: €39,95

Op 15 december is het tijd voor een specerijenworkshop bij Het Witte Kasteel. Lijkt het jou leuk om meer te weten te komen over kruiden en wat je er mee kan doen? Lees dan snel verder!

De workshop

Speculaas, pepernoten, taaitaai, een vanilledessert, het zijn vertrouwde lekkernijen, maar weet je dat de specerijen die hierin gebruikt zijn ook positief werken op je gezondheid? En hoe ze met hun geur inspelen op jouw gevoel? Je gaat het allemaal beleven tijdens deze geurige workshop. Met natuurlijk aandacht voor kaneel, gember en kurkuma, maar ook kardemom, steranijs, vanille en andere specerijen. Je creëert je eigen specerijenmengsel voor in de keuken en een verwarmend specerijendrankje.

Marga Boutkan

Marga Boutkan van Gifts of Nature is natuurbegeleider en herborist. Ze deelt graag haar passie voor kruiden met je en laat je deze al proevend, ruikend en voelend ontdekken tijdens workshops. Deze vinden plaats in de kas bij de door haar ontworpen kruidentuin van Landgoed Het Witte Kasteel in Loon op Zand (lid van de Nederlandse Tuinen Stichting en Open Tuinen Midden-Brabant).

Extra informatie en reserveren

Zie voor meer informatie ook de agenda van Gifts of Nature. Reserveren voor deze middag kan gemakkelijk via de website. Kosten van dit event zijn €39,95 per persoon, inclusief gebruik van de locatie, reader, specerijenthee, specerijenmix en drankje. Dus lijkt jou dit wat? Meld je dan snel aan!