Laden Evenementen

Spoorlezen in de LocHal

Informatie
Datum:
13 april 2022
Tijd:
14:30 tot 15:00
Prijs: Gratis
Locatie:LocHal
Spoorlezen LocHal

Vanaf woensdag 13 april vindt er elke woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:00 uur op de jeugdafdeling van de Bibliotheek LocHal een voorleeshalfuurtje plaats. Dit halfuurtje voorlezen is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Kom je ook luisteren naar leuke, lieve, grappige, stoere of spannende verhalen? Lees snel verder. 

Voorlezen LocHal

Ben je wel eens met een echte treinconducteur op reis geweest? Heb je ooit een echt spannend verhaal beleefd en wil je nu ook mee op een voorleesavontuur? Kom dan op woensdagmiddag naar Perron Geluk in de Bibliotheek LocHal en luister naar de leukste verhalen tijdens het spoorlezen. Natuurlijk mag je zelf ook meespelen. Elke week wordt er een nieuw voorleesavontuur uit de ‘Spoorleeslocomotief’ getrommeld. Zo is er dus iedere woensdagmiddag een nieuw avontuur te beleven waardoor het luisteren leuk, grappig en spannend blijft.

Overige informatie

De toegang is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. En onze spoorleesconducteur geeft ook toffe boekentips zodat je lekker thuis verder kunt lezen.