Laden Evenementen

Spring mee met Crazy Spring Oisterwijk!

Informatie
Datum:
24 oktober 2022
Tijd:
10:00 tot 16:30
Prijs: €6,80
Locatie:Sportpark Den Donk

Op maandag 24 oktober en dinsdag 25 oktober wordt de hele sporthal Den Donk in Oisterwijk omgebouwd tot springparadijs. Iedereen is welkom om vanaf 10:00 tot 16:30 uur te komen springen. De springers die een Crazy Springparadijs het vaakst bezoeken zijn de kinderen van de basisschool (groep 1 t/m groep 6), maar ook de jongere kinderen zijn altijd welkom. Onze ervaring is dat later op de dag (na 13.00) de oudere kinderen zich melden en het springterrein dus ook drukker wordt. Voor onze jongste bezoekers is er vaak ook ander vermaak te vinden behalve het springen. Zo bieden wij een ideale mix voor alle leeftijden! Kom jij ook? Lees snel verder!

Locatie

Omdat Crazy Springparadijs in Oisterwijk binnen wordt gehouden in Optisport Zwembad Den Donk kan het ongeacht het weer altijd doorgaan. De sporthal wordt ingedeeld in een zit- en een springgedeelte. Voor de ouders/begeleiders hebben we het zitgedeelte standaard uitgerust met gratis WIFI. Al kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat ook zij een sprong willen wagen: dat mag natuurlijk!

Spring- en luchtkussens 

Welke spring- en luchtkussens er op Crazy Springparadijs in Oisterwijk aanwezig zijn is nog een verrassing. Wel kunnen we melden dat er, om kinderen te prikkelen, veel verschillende springkussens en andere attracties aanwezig zijn. Hierbij kijken we zowel naar de avontuurlijke springers als naar de voorzichtige kinderen. Iedereen kan een leuke dag hebben op  Crazy Springparadijs.

Trek gekregen?

Om de dorst te lessen en de honger te stillen is er voor zowel de ouders als de kinderen eten en drinken te koop. Van springen krijg je trek! Voor de kinderen hebben we specialebras- en bunkerkaarten zodat de kinderen zelf kunnen bepalen wat ze gaan halen en wanneer ze dat doen. Eigen meegenomen consumpties mogen niet genuttigd worden.

Grotere groep en kinderfeestjes

In een sporthal passen veel kinderen, maar om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen is er een maximaal aantal toegestane bezoekers. Om met een grotere groep kinderen voor de deur niet voor onaangename verrassingen te komen staan wordt er aanbevolen om te reserveren. Dan kun je namelijk zeker terecht! Wist je dat ze ook groepskorting bieden voor groepen vanaf 15 personen? Dan krijg je namelijk €1,- korting per kind en is de entreeprijs dus maar €5,80!

Prijzen en tickets

Een kaartje kost €6,80 (met groepskorting €5,80), ouders zijn gratis. Een braskaartje kost €4,50. Wat je hiervoor terug krijgt: 2 keer limonade, een snoepzakje en een ijsje. Voor bunkerkaartje krijg je 3 keer limonade, een snoepzakje, een ijsje, een snack en een frietje. Hiervoor betaal je €10,-. Meespringen met Crazy Spring Oisterwijk? Klik hier.