Laden Evenementen

Spruit kinderfestival tijdens de kerstvakantie

Informatie
Datum:
27 december 2021 09:00
-
30 december 2021 17:00
Prijs: €8,

Van 27 tot en met 30 december is er het Spruit Kinderfestival. Vier dagen lang, op tal van locaties, kan iedereen vanaf 2 jaar (tot zeker 99!) genieten van voorstellingen, concerten en films, in het centrum van Tilburg. Met het programma wordt er bijgedragen aan het vrolijk, feestelijk en verrassend fijn afsluiten van 2021. Lees snel verder voor alle informatie!

Spruit kinderfestival

Precies tussen kerst en oud & nieuw vindt ook dit jaar Spruit kinderfestival plaats. Ontdek met het gezin theater, dans, muziek, film en nog veel meer in de binnenstad van Tilburg. Verspreid over vier dagen en tal van locaties biedt Spruit kinderfestival een verrassend en veelzijdig programma om van te genieten. Een uitje voor iedereen vanaf 2 jaar en ouder.

Extra leuk! Dit jaar zijn er een aantal nieuwe locaties aan het festival toegevoegd zoals Paradox, het Ontdekstation 013 en de deuren van het Paleis op het Willemsplein worden geopend.

Interesse?

Uitkijken naar een verrassend familie-uitje in de kerstvakantie? Reserveer alvast 27 tot en met 30 december 2021 een plekje in de familieagenda voor Spruit kinderfestival! Ga voor meer informatie naar de website van Spruit.