Stadsbosdag in Stadsbos013

Informatie
Datum:
02 juni 2024
Prijs: gratis

Prins Willem VIII van Hessen-Kassel heet jou dit jaar in hoogsteigen persoon welkom tijdens de Stadsbosdag! Er staat op zondag 2 juni weer een tjokvol programma voor je klaar. Je hebt de keuze uit meer dan 30 natuur-, cultuur- en sportactiviteiten. Kom peren proeven in een heuse perentuin, daag jezelf uit op het MTB-parcours of ga vogels spotten met de vogelaar. Het hele programma van de Stadsbosdag 2024 is nu te vinden via www.stadsbos013.nl/stadsbosdag.

Even het leven in het bos opzoeken

Voor veel Tilburgers zijn delen van Stadsbos013 nog onontdekt. De Stadsbosdag op 2 juni laat Tilburg en omstreken kennismaken met het gebied en alles wat er te doen is. Het programma is samengesteld door de ondernemers en organisaties die in het gebied gehuisvest zijn. Zij bieden de activiteiten gratis aan.

Aanmelden voor activiteiten

Voor een deel van de activiteiten is aanmelden noodzakelijk. Dit staat op de website per activiteit aangegeven. Aanmelden kan tot zaterdag 1 juni vóór 18.00 uur. Voor alle activiteiten geldt: vol is vol.

Hoe kom je er?

Stadsbos013 is goed bereikbaar met de fiets. De Bredaseweg, Gilzerbaan en Reeshofdijk lopen naar en door Stadsbos013. Vanaf het centrum van Tilburg is het ongeveer 15 minuten fietsen naar de rand van het gebied. Bezoekers die met de auto komen, kunnen de website raadplegen voor een overzicht van parkeerplaatsen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de Stadsbosdag? Hou de website en social mediakanalen van Stadsbos013 (@stadsbos013) in de gaten.