logo
Laden Evenementen

Station88 organiseert seminar ‘Personeel? Lekker boeien!’

Informatie
Datum:
05 april 2022
Tijd:
14:00 tot 17:30
Prijs: Gratis
Locatie:Station88
seminar Station88

Op dinsdag 5 april 2022 vindt er in Station88 van 14:00 uur tot 17:30 uur een seminar plaats. In de seminar genaamd ‘Personeel? Lekker boeien!’ worden er ondernemers, HR-managers en marketingmanagers meegenomen in het onderzoek dat is gedaan naar het binden van medewerkers. Dit omdat tegenwoordig het binden en boeien van personeel een hele grote uitdaging is. Benieuwd hoe jouw organisatie de juiste mensen kan binden? Lees dan snel verder en meld je aan!

Seminar in Station88

Tijdens het seminar geeft wetenschappelijk onderzoekster Marian Thunnissen je meer inzicht over de aanpak van het boeien en binden en wat dit vraagt van de leidinggevenden en het management. Daarnaast delen People & Culture Director Lies Jansen (PauwR), HR-manager Anouk Mertens (FUJI) en HR-manager Moniek van Beckhoven (ACES Direct) hun kennis, best practices en tips met je op het gebied van employer branding, leiderschap en innovatie. Tijdens het seminar is er alle ruimte voor vragen vanuit het publiek. Op deze middag staan kennisdeling, interactie en inspireren centraal zodat jij er in de praktijk meteen mee aan de slag kunt.

Programma ‘Personeel? Lekker boeien!’

  • 14:00 uur      Inloop;
  • 14:30 uur      Start programma;
  • 14:45 uur      Inleiding Marian Thunnissen;
  • 15:00 uur      Dialoogsessie en vragenronde;
  • 16:30 uur      Netwerkborrel tot 17:30 uur.

Aanmelden

Inschrijven voor het seminar doe je door op de inschrijfbutton te klikken op deze pagina. Wees op tijd met aanmelden want vol=vol. Meer informatie nodig over het seminar? Kijk dan eens hier.