Agenda

Station88

Station88 | Seminar visie op ondernemerschap

Wanneer: 24 juni 2021 van 15:00 tot 17:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Seminar visie op ondernemerschap

Tijdens dit interactieve seminar neemt dagvoorzitter Rens Merkelbach je mee in de wereld van verschillende visies op ondernemerschap. Rens prikkelt in dit tweeluik inspirerende gasten: Jan Meurs senior en Jan Meurs junior. Twee rasechte ondernemers die hun gezamenlijke visie op het thema ondernemerschap delen, vanuit eigen ervaring.

Deze gastsprekers  Jan Meurs senior, eigenaar van Ome Jan en voormalig eigenaar van Lekker & Laag, voorloper van Jumbo supermarkten en Jan Meurs junior, voormalig eigenaar van Etenstijd, managing partner bij Stapelfinancieringen en oprichter van Naked Toes,  hebben ieder hun eigen visie op ondernemerschap.

Wat drijft deze mannen in hun ondernemerschap? Wanneer zijn ze gelukkig en succesvol? Hoe houden ze balans tussen werk en privé en hoe zorgen ze voor een passende bedrijfscultuur die aansluit op hun visie? Hoe kijken ze naar de toekomst? Heb jij zin in een flinke dosis energie & inspiratie?

Sprekers

Dagvoorzitter Rens Merkelbach – presentator

“Ondernemen tijdens corona is me gelukt door snel schakelen en creatief te zijn”.

Jan Meurs senior

Medeoprichter van Ome Jan en Etenstijd, en oprichter van Lekker en Laag en Jumbo Supermarkten. Wat is de invloed van passie op ondernemerschap? Door de toenemende regeldruk van de overheid is het onmogelijk zonder passie je vak als ondernemer uit te oefenen.

“Passie is steeds belangrijker bij ondernemerschap”. 

Jan Meurs junior

Partner stapelfinancieringen, investeerder en Flip flopmaker, maar bovenal levensgenieter. Hoe creëer je je eigen droomleven? Ondernemerschap is de ideale “baan” om jouw eigen droomleven te creëren. Hoe Jan junior hier invulling aan geeft, vertelt hij tijdens het seminar.

“Ruil nooit geld voor iets wat je niet kan kopen”.

Aanmelden

Dit seminar is voor maximaal 30 ondernemers fysiek toegankelijk. Wil jij er fysiek bijzijn? Geef dit aan in het inschrijfformulier! We bieden ook de mogelijkheid om vanuit huis online in te tunen. Via een livestream maken we de sessie voor onbeperkt aantal ondernemers toegankelijk. We houden je op de hoogte!

Locatie