Agenda

station88

Station88 | Stop met verkopen, start met verleiden

Wanneer: 14 oktober 2021 van 09:00 tot 12:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Stop met verkopen, start met verleiden

Deze tweedaagse workshop staat geheel in het teken van verkooptechnieken en wordt aangeboden door de Gemeente Tilburg. Heb jij moeite met het vinden van klanten? Schrijf je dan snel in en stop met verkopen, start met verleiden! Deel twee van deze workshop is op 19 oktober 2021 van 9.00 uur – 12.00 uur. Je schrijft je automatisch in voor twee delen.

Wat ga je doen?

Tijdens deze tweedaagse interactieve workshop maak je kennis met het gedachtengoed van Hans Jansen, inspirator op het gebied van verkooptechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere leergierige ondernemers maak je kennis met diverse verkoopmethodieken en leer je hoe je jouw verkoopproces optimaliseert.

Voor wie is deze workshop?

Ben jij een enthousiaste en leergierige ondernemer die moeite heeft met het vinden van klanten? Of wil jij je sale-skills verbeteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Waar ga je mee naar huis?

Na deze workshop stop jij met verkopen en start je met het verleiden van jouw klanten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Pitch vanuit je WHY, hoe verkoop je passie!
  • Hoe stop je met verkopen en start je met verleiden, maak gebruik van verkooptechnieken.
  • Word je meegenomen in een verkoopmethodiek.
  • Hoe je van jouw klant een gratis accountmanager maakt.

Aanmelden

De workshop vindt live plaats in Station88, mits de RIVM-maatregelen dit toelaten. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.  Gezondheid staat voorop, we hanteren de richtlijnen van het RIVM en bewaken de 1,5 meter afstand. 

Wil jij deze workshop bijwonen? Vul dan de velden in op deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Locatie