Agenda

station88

Station88 | The Great Reset – ondernemerschap in transitie

Wanneer: 21 oktober 2021 van 19:30 tot 21:30 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | The Great Reset – ondernemerschap in transitie

Op 21 oktober neemt Ruud Veltenaar Station88 over, tijdens deze sessie vertelt hij je alles over de toekomst van het ondernemerslandschap. Want niet alleen de wereld, maar ook het ondernemerslandschap verkeert in een transitie. Wil jij voorbereid de toekomst in? Dan is deze sessie precies wat jij nodig hebt.

“We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk”.

Ruud is een top keynote speaker, met een gemiddelde waardering van een 9,1! Met deze waardering behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Een echte inspirator, bevlogen trendwatcher, filosoof, TEDx spreker, buitengewoon hoogleraar en bovendien sociaal bewogen investeerder. Oh, en hij schreef ook nog een bestseller-boek: Once Upon A Future!

Laat je verbazen!

Niet alleen de wereld maar ook het ondernemerslandschap verkeert in een transitie. Deze transitie raakt het bedrijfsleven en heeft een grote invloed op jouw leven en werk. We staan op een markeerpunt in onze geschiedenis, Ruud schetst een helder en boeiend beeld van een bestendig toekomstig ondernemerslandschap. Met een heldere visie en een duidelijke agenda voor de toekomst houdt hij een spiegel voor en creëert hij ter plaatse beweging en actie. Zodat jij met jouw bedrijf je klaar kunt maken voor de toekomst en je met jouw bedrijf ook in turbulente tijden het verschil kunt maken!

Aanmelden

Een inspiratiesessie over innovatief ondernemerschap, economische impact en inspirerend leiderschap waar je nog lang over gaat napraten! Wil jij klaar zijn voor de toekomst? Schrijf je snel in via deze website.

Win

Wil jij het bestsellerboek: ‘Once Upon A Future’ (ter waarde van €30,-) van Ruud winnen? Tijdens deze sessie kun je deelnemen aan een interactieve quiz, beland jij in de top 10? Dan ben jij een van de gelukkige winnaars! Schrijf je dus snel in!

Boost Your Business

Deze inspiratiesessie vertegenwoordigt een waarde van €295,-. Wil jij deelnemen aan deze sessie? Dat kan, schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina! Heb jij een Boost Your Business code via één van onze partners ontvangen? Voer de code dan in bij je inschrijving.

We bieden deze sessie fysiek en online aan! Geef bij je inschrijving aan hoe je wilt deelnemen aan de sessie. Je kunt ook eenvoudig intunen vanuit huis of je kantoor. Aanmelden is gratis maar niet vrijblijvend, we rekenen op je komst!

Locatie