Agenda

station88

Station88 | Tweedelige workshop: stop met verkopen, start met verleiden (deel 2)

Wanneer: 21 april 2021 van 09:00 tot 12:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Tweedelige workshop: stop met verkopen, start met verleiden (deel 2)

Deze tweedaagse workshop staat geheel in het teken van verkooptechnieken. Heb jij moeite met het vinden van klanten? De eerste trainingsdag vindt plaats op 14 april van 9.00 uur tot 12.00 uur. De tweede traningsdag is op 21 april van 09.00 uur tot 12.00 uur. Schrijf je snel in en stop met verkopen, start met verleiden.

Wat ga je doen?

Tijdens deze tweedaagse interactieve workshop maak je kennis met het gedachtengoed van Hans Jansen, inspirator op het gebied van verkooptechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere leergierige ondernemers maak je kennis met diverse verkoopmethodieken en leer je hoe je jouw verkoopproces optimaliseert.

Voor wie is deze workshop?

Ben jij een enthousiaste en leergierige ondernemer die moeite heeft met het vinden van klanten? Of wil jij je sale-skills verbeteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Waar ga je mee naar huis?

We gaan verder waar we op 14 april zijn gebleven en na afloop stop jij met verkopen en start je met het verleiden van jouw klanten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Pitch vanuit je WHY, hoe verkoop je passie;
  • Hoe stop je met verkopen en start je met verleiden, maak gebruik van verkooptechnieken;
  • Word je meegenomen in een verkoopmethodiek;
  • Hoe je van jouw klant een gratis accountmanager maakt.

Wil jij deze workshop bijwonen?

Wil jij deze workshop bijwonen? Vul dan het formulier in op deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen ze op je komst.

De workshop vindt live plaats in Station88, mits de RIVM-maatregelen dit toelaten. Gezondheid staat voorop, we hanteren de richtlijnen van het RIVM en bewaken de 1,5 meter afstand.

Locatie