Agenda

station88

Station88 | Workshop growth hacking – efficiënt groeien

Wanneer: 18 mei 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Workshop growth hacking – efficiënt groeien

Deze workshop wordt aangeboden door Freshheads, business partner van Station88. Als organisatie is groei een belangrijk onderdeel van je strategie, maar hoe creëer je nu een basis voor duurzame groei? In deze workshop leer je het proces van Growth Hacking, waarin je datagedreven op zoek gaat naar nieuwe groeikansen en optimalisaties. Door slim gebruik te maken van digitalisering, resources, tijd en data leer je hoe je middels experimenten invulling kan geven aan de ideale groeistrategie voor jouw organisatie!

Voor wie is deze workshop?

Ben jij die MKB ondernemer die meer uit zijn of haar, digitale omgeving, sales, marketing, en/of activatie willen halen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Waar ga je mee naar huis?

Samen gaan ze in op de theorie en het werkproces achter Growth Hacking. Hoe kan je zo efficiënt mogelijk groei realiseren binnen jouw organisatie? Door de Growth Hack mindset en door het werkproces toe te passen op je vraagstukken, stellen ze je in staat het maximale uit jouw groeikansen te halen. Jij gaat naar huis met nieuwe kennis over Growth Hacking en kan het proces straks feilloos toepassen binnen de eigen organisatie. Middels opdrachten, templates en tools die je meekrijgt wordt Growth Hacking voor iedere ondernemer toegankelijk.

Programma

Tijdens de workshop leer je de verschillende stappen van het Growth Hack proces:

  • Analyseren;
  • Ideeën ontwikkelen;
  • Prioriteren;
  • Experimenteren.

In elke stap behandelen ze de bijbehorende activiteiten die je helpen zo efficiënt mogelijk groei te realiseren. Ze bepalen de North Star Metric, maken de ‘Pirate funnel’ op, bepalen de KPI’s en bijbehorende data. Ze laten zien hoe je ideeën genereert en prioriteert met ‘ICING’ en ze maken een ‘experiment sheet’ aan om je vervolgens met een uitgebreide toolkit op pad te sturen voor optimale groei!

Heb je interesse?

Heb je interesse? Vul dan het formulier in op deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen ze op je komst.

Deze workshop vindt in principe fysiek plaats in Station88. Is dit niet mogelijk is in verband met de RIVM-maatregelen? Dan buigen we de workshop om naar een online workshop. Je ontvangt dan 2 dagen van te voren een link om online deel te nemen.

Locatie