Agenda

station88

Station88 | Workshop ‘jouw ondernemingsplan schrijven’

Wanneer: 22 september 2021 van 09:00 tot 12:30 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Workshop ‘jouw ondernemingsplan schrijven’

Deze driedaagse workshop wordt aangeboden door Ondernemersadvies van de gemeente Tilburg en wordt verzorgd door Paul van Beek, Financierings- en bedrijfsoverdracht-adviseur bij Claassen Moolenbeek en partners.

Werk jij net als veel andere ondernemers in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf? Je hebt veel ideeën, er zijn veel kansen en mogelijkheden, maar de lijn ontbreekt. De waan van de dag overheerst en vragen die belangrijk zijn voor de toekomst blijven onbeantwoord. Tijdens deze driedaagse workshop breng je daar verandering in, je krijgt namelijk handvatten aangereikt voor een goed doordacht ondernemingsplan!

Voor wie?

Heb jij behoefte aan een goed ondernemingsplan om je onderneming te laten groeien, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze driedaagse workshop echt iets voor jou!

Waar ga je mee naar huis?

Tijdens deze driedaagse workshop ga je onder begeleiding van Paul werken aan jouw eigen ondernemingsplan. Je krijgt ook de gelegenheid om de kwaliteit van je plan te toetsen aan de praktijk en collega-ondernemers.

‘Winnaars hebben een plan, verliezers excuses.’

Deelnemer Ruud van ENTER Creative Hub: ‘Na deze workshop had ik alle handvaten om mijn businessplan concreet te maken!’

Programma

Dag 1 woensdag 8 september

Maak op een interactieve en praktijkgerichte manier maak je kennis met de ins en outs van een goed ondernemingsplan. Waarom heb ik een plan nodig, wat kan ik er mee bereiken, wat is een goed plan, wat staat daar dan allemaal in, hoe bouw ik dat op, hoe kom ik aan al die informatie en welke keuze(s) moet ik daarbij maken?

Dag 2 woensdag 22 september

Werk (verder) aan je eigen plan. Deze ochtend is er gelegenheid om met elkaar en met Paul te klankborden over je strategie, de keuzes waar je voor staat en hoe je dat kunt vertalen in je ondernemingsplan. Eindelijk eens in alle concentratie aan de slag met de toekomst van je eigen onderneming. Je doet je bedrijf (en jezelf) daarmee een groot plezier.

Dag 3 woensdag 6 oktober

Op dag 3 leg je de laatste hand aan je ondernemingsplan en bereid je deze voor om te presenteren. Hoe breng ik mijn plannen goed voor het voetlicht, bij die samenwerkingspartner, die prospect, die bank of die investeerder. Leer je bedrijf presenteren in de groep van de workshop en ontvang feedback. Delen en leren van elkaar is een belangrijk onderdeel van deze workshop.

Deze workshop bestaat uit 3 ochtenden, deelname aan de workshop kan alleen wanneer je alle drie de delen aanwezig bent. Deze vinden plaats op: woensdag 8 september, woensdag 22 september, woensdag 6 oktober 2021 van 9.00 uur tot 12.30.

Heb je interesse?

Vul dan de velden in onderaan deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Dit evenement is een fysieke bijeenkomst, we houden altijd rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Locatie