Agenda

Steak night

(AFGELAST) Steak night bij Hemels eten & drinken Berkel-Enschot

Wanneer: iedere Woensdag Waar: Restaurant Hemels eten & drinken Entree: €13,50
Bestel tickets

(AFGELAST) Steak night bij Hemels eten & drinken Berkel-Enschot

Altijd al een 28 dagen gerijpte steak van de barbecue willen proeven? Dat kan in het prachtige klooster van Hemels eten & drinken! Elke woensdagavond is het steak night en verrassen zij je graag met een culinaire steak.

Steak night

Woensdagavond kun je lekker genieten van een heerlijke steak. Geserveerd met verse frites en bijpassende aardappel- en groentegarnituren voor maar €13,50. Je kunt verschillende sausen erbij kiezen zoals: kruidenboter of Bearnaise-Anticucho.

Over Hemels eten & drinken

Hemels eten & drinken zit op een prachtige unieke locatie in Berkel-Enschot. Ze zitten namelijk in het oude Trappistinnenklooster. Ze hebben het er flink verbouwd en sinds 30 juni 2017 is het restaurant geopend. Er hangt een heerlijke huiselijke sfeer, de medewerkers zijn service gericht en natuurlijk serveren ze heerlijk eten. Het is dan ook hun missie om de gasten een fijn verblijf te bezorgen.

De menukaart is een unieke samenstelling van seizoensgebonden producten en bekende gerechten. Je kunt er naast lekker eten ook ruimtes reserveren voor feesten, borrels of meetings. Elke ruimte is uniek en geeft een fijne sfeer weer. Verder zijn ze ook een officiële trouwlocatie, dus als je altijd al hebt willen trouwen in een klooster is dit je kans.

Steaknight

Locatie