Laden Evenementen

Steve Earle naar 013

Informatie
Datum:
04 juni 2023
Tijd:
08:00 tot 17:00

Op zondag 04 juni komt de eigenzinnige singer-songwriter Steve Early naar 013 voor een seated show. Tickets kosten €39,80 (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 14 januari om 10:00 via 013.nl/steveearleSteve Earle

Steve Earle is een van de meest geprezen singer-songwriters van zijn generatie. Als protegé van de legendarische songwriters Townes Van Zandt en Guy Clark werd hij al snel een meesterverteller op zich. Zijn liedjes werden opgenomen door Johnny Cash, Waylon Jennings, Joan Baez, Emmylou Harris, The Pretenders en talloze anderen. In 1986 bracht hij zijn debuut ‘Guitar Town’ uit, dat nummer 1 werd in de Country Charts en nu wordt beschouwd als een klassieker in het Americana-genre.

Earle blijft creatief in verschillende artistieke disciplines, heeft zowel een roman als een verzameling korte verhalen gepubliceerd, albums geproduceerd voor andere artiesten zoals Joan Baez en Lucinda Williams, en geacteerd (waaronder het veelgeprezen The Wire) en op het podium. Afgelopen jaar bracht Earle zijn meest recente album ‘Jerry Jeff’ uit, een collectie bestaande uit hit tracks en deep cuts van Jerry Jeff Walker als eerbetoon aan de kleurrijke cowboy troubadour die in oktober 2021 overleed. Voor fans van country, americana, blues en folk: aarzel niet langer en kom genieten van een van de besten in het genre!

Meer info 

Meer weten? Klik hier.