Laden Evenementen

Stichting Buurkracht komt met een GroenWebinar

Informatie
Datum:
08 maart 2022
Tijd:
20:00 tot 21:00
Prijs: gratis

Om inwoners van de gemeente Tilburg te helpen hun leefomgeving te vergroenen, organiseert de gemeente een online bijeenkomst op dinsdag 8 maart om 20:00 uur. Tijdens dit zogenaamde GroenWebinar krijgen deelnemers praktische tips over wat ze eenvoudig en zonder al te veel geld zelf kunnen en hoe de gemeente helpt. Stichting Buurkracht presenteert de bijeenkomst in opdracht van de gemeente.

Waarom GroenWebinar?

In samenwerking met de gemeente Tilburg gaan we de bewoners van Tilburg op weg helpen met het vergroenen van de leefomgeving. Een groene leefomgeving is namelijk aantrekkelijk, gezond en goed voor mens en dier. Het is makkelijker voor elkaar te krijgen dan veel mensen denken. Zeker na het volgen van de online bijeenkomst over het vergroenen van de buitenruimte. Zelfs inwoners zonder groene vingers kunnen na de bijeenkomst zelf eenvoudig de eerste stappen in een groene(re) richting zetten.

Wat te verwachten?

Tijdens de bijeenkomst krijgen inwoners krijgen 10 handige tips om zelf hun eigen of openbare leefomgeving te vergroenen. Wat kun je zelf doen voor weinig geld en wat is er binnen de gemeente mogelijk om je hierbij te helpen? En ook: welke verrassende rol spelen buurtgenoten soms bij
het vergroenen? Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen en deelnemen is gratis.  Onder de deelnemers worden drie tuinbonnen ter waarde van € 45,- verloot.

Aanmelden kan via deze website.

Masterclass

Voor inwoners die de smaak te pakken hebben gekregen en nog meer willen dan tien tips, kunnen zich na het webinar inschrijven voor een interactieve online masterclass. Het aantal plekken voor deze masterclass is gelimiteerd.