Tilburgse Stiefeltocht: Asperge editie

Informatie
Datum:
02 juni 2024
Tijd:
12:00 tot 17:00
Prijs: €50,-
Locatie:De Harmonie
Stiefeltocht asperge editie

Bourgondisch genieten tijdens een culinaire wandeltocht door Tilburg? Dit kan deze week weer met de Stiefeltocht asperge editie die gepland staat op zondag 2 juni! 

Verschillende jonge Tilburgse ondernemers organiseren de Tilburgse Stiefeltocht waarbij je in verschillende restaurants van culinaire hoogstandjes geniet. Daarnaast zie je in de tussentijd ook nog wat van het mooie Tilburg! Gedurende de betreffende zondagmiddag loop je in jouw gewenste volgorde langs Rosalie, Gastrobar RIX, LOC Brewery en de Harmonie. Bij iedere zaak krijg je een consumptie naar keuze én een spectaculair gerechtje. Sfeer geproefd, drankje op en visitekaartje in handen? Dan wandel je lekker op je eigen tempo verder naar het volgende restaurant. Kortom, een ontspannen, toegankelijke, culinaire en onbezorgde middag die in het teken staat van bourgondisch flaneren!

Tickets

Wil je mee stiefelen met deze culinaire tocht? Dat kan! De tickets kosten €50,- per persoon en zijn inclusief vier consumpties en vier gerechtjes. Goed om te weten: de gerechten hebben ongeveer de grootte van een voorgerecht en vormen gedurende de middag voor de perfecte hoeveelheid om met een goedgevulde maag naar huis te gaan! Klik hier om tickets te bestellen. Heb je allergieën of zijn er andere uitzonderingen waar de zaken rekening mee kunnen houden? Geef het zeker even door!

Deelnemende zaken

Gastrobar RIX, LOC Brewery, De Harmonie en Rosalie organiseren de Tilburgse Stiefeltocht. Wil je de deelnemende zaken beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Tilburgse Stiefeltocht!