Agenda

Stil fist

Stil Fist op de Tocht

Wanneer: 3 maart 2019 van 13:11 tot 20:11 Waar: Paleisring

Stil Fist op de Tocht

Bier, frikandellen, rookmaschien, kansloze muziek en net even een paar feestgangers teveel: godnakkerju, werd ook die Willem II-Straat te klein voor het legendarische optochtfeest der optochtfeesten.

Dees jaor vatten ze de Groen-Oranjestraat aan. Dat straatje tussen Het Elfde Gebod, Gin Fizz & The Cat’s Back witte wel. Start vanaf 13:11 uur met kansloos geklets en baggerplaten die ge zelfs mee carnaval het liefste af wil zetten.

Stil Fist

Ook nieuw dees jaor: je gehoor blijft intact, want in plaats van de installasie van  Decibel-Dennis, zal het straatje veranderen in een Silent Disco. Of op z’n Tilburgs; Stillekes Hossen. De muzikale invulling wordt gegeven door een een line-up die later bekend wordt gemaakt. Maar als gullie lief zèèt, sluiten ze ‘m uiteraard weer af met de meest foute ‘happy end’ platenset van DJ/MC DvdV (echt voor niemand leuk). Voor de insiders en jarenlange fans: neemt allen gerust uw ‘Kees van Hondt’ attributen mee.

Oh en denkte nou van Stil Fist, dè moet ik nie’: de Paleisring zal tijdens d’n Opstoet helemaal veranderen in een festivalterrein, want Prins Etienne komt met zijn gevolg neffe ons op een podium staan om al die schóne waogens te louwe. Kunde ook nog pils drinken met de Prins en naar de Sleutelsollers luisteren!

Locatie

Reageer op dit bericht