Laden Evenementen

Stinzendag – Met een gids door alle voorjaarsbloemen bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
10 april 2022
Tijd:
11:00 tot 17:00
Prijs: Gratis

Al vele jaren staan in de vroege lente diverse bol- en knolgewassen (stinzenplanten) en andere voorjaarsbloemen in bloei op het landgoed van Het Witte Kasteel. Vanwege de grote belangstelling organiseert Het Witte Kasteel dit jaar daarom opnieuw twee Stinzendagen, zodat ook jij kunt meegenieten van bosanemonen, hyacinten of bijvoorbeeld speenkruid. Tijdens rondwandelingen op 13 maart en op 10 april om 11.00 en 13:30 uur, vertelt de gids je er graag meer over.

Na afloop heb je stinzenplanten van dichtbij kunnen bewonderen, weet je meer over welke er zijn, wat de geschiedenis van stinzenplanten is, waar je deze het beste in jouw eigen tuin kunt planten en heb je bovendien kennis gemaakt met mooie voorjaarsbloeiers in de kasteeltuin.

Genieten van een hapje en een drankje

Even uitrusten na de rondleiding? Dat kan, op het pittoreske terras van de binnenplaats, dat een prachtig uitzicht biedt op het kasteel. Het is er heerlijk vertoeven met een drankje en hapje.

Meer informatie?

Heeft dit je inmiddels enthousiast gemaakt? Kom dan ook en ontdek wat Het Witte Kasteel allemaal te bieden heeft tijdens deze inspirerende dag. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig! Zie voor meer informatie deze website.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Marga Boutkan, medeorganisator van de Stinzendag en coördinator van de kruidentuin van Het Witte Kasteel, info@hetwittekasteel.nl.