Laden Evenementen

Stranger than Paranoia in Paradox

Informatie
Datum:
24 december 2022
Tijd:
20:30 tot 23:30
Prijs: €35
Locatie:Paradox

Voor het eerst sinds 7 jaar (!) staat het festival Stranger Than Paranoia op Kerstavond weer in Paradox. Een historisch moment met op deze avond ook een historisch programma.

Als vanouds opent het festival van organisator, programmeur, componist en musicus Paul van Kemenade met zijn Classic Quintet met daarin vertrouwde musici als Jeroen van Vliet, Louk Boudestijn, Eric van der Westen & Pieter Bast. Dat doet oude tijden herleven, afgewisseld met nieuwe stukken die ze onlangs voor een nieuwe cd hebben opgenomen in diverse bezettingen. Dit nieuwe album getiteld “Lockdown The End” gaat eind oktober dit jaar uitkomen.

Alsof dat nog niet genoeg is sluit trompettist Eric Vloeimans de avond af met de spectaculaire 18-koppige bigband Licks & Brains. Ze mengen jazz met een fikse dosis soul, funk en dance en spelen stukken van het album ‘Electric Minds’, een verrassende productie onder leiding van Rolf Delfos waarop blazers, elektronische grooves en het avontuurlijke spel van Vloeimans organisch samenvloeien in stukken die zich bewegen tussen jazz, afrofunk, minimal music en dance. Feestelijker kan Kerstmis niet beginnen!

Meer informatie

Stranger than Paranoia is op 24 december (op Kerstavond) te zien in de Paradox. De deuren zijn open vanaf 19:30 en de aanvang is om 20:30. Een kaartje kost €35,-. Haal je tickets hier!