Subite bij De Nachtzuster

Informatie
Datum:
31 mei 2024
Tijd:
17:00 tot 23:30
Prijs: €8,50
Locatie:De Nachtzuster

Op vrijdag 31 mei kun je bij De Nachtzuster terecht voor Subite. De voorstelling duurt van 17:00 uur tot en met 23:30 uur. Een kaartje kost €8,50. Benieuwd? Lees snel verder!

Velen verliezen naarmate ze ouder worden de speelse onschuld die ze als kind hadden, en het idee dat ze die ooit weer kunnen vinden. Subite biedt een manier om die kinderlijke speelsheid te herontdekken en hoopt anderen te inspireren of gewoon te laten genieten van het spel.

We nodigen je uit om een masker te dragen, om het gevoel van vrijheid te vergroten en om je speelsheid ongezien te kunnen uiten.

Programma

Oc parietal presents: ‘nothing left’ // classical ambient noise
Tilburgse noise en ambient artiest OC Parietal (Olivia van Leest) zal bij ons, een week na de release van haar debuutalbum, in samenwerking met medemuzikanten een bewerkte versie van nieuw materiaal presenteren in een multidisciplinaire uitvoering onder begeleiding van cello en viool. De act zal ondersteund worden door stage design, ontworpen en ontwikkeld door ons. Dit zal een wisselwerking worden tussen een projectie, licht en een rookscherm.

Straydog / indie-gaze post-rock + woordkunst in een vieze huiskamer
Straydog is een vijfkoppige band uit de omgeving van Tilburg. Alle leden studeren op dit moment muziek en zijn samengekomen door de overlappende intresse en liefde voor atmosferische bandmuziek.

  • Een unieke set die is ontwikkeld voor deze editie van subite.
  • Een samenkomst van verhaal, muziek en theater.
  • Een samenkomst van herkenbaarheid en onherkenbaarheid.
  • Een samenkomst van Subite en Straydog.

Alex Deforce / dichter uit een besmette stad
Begin 2019 zette Alex Deforce (°1984) zijn eerste dichterlijke stappen op ‘Nachtdichter’ van Victor De Roo, bij het Amsterdamse label Knekelhuis. Recenter voorzag hij Brihang van poëtische interludiums op zijn ‘Casco’ album, waarvoor hij gedichten van Georges Perec voordroeg. In 2020 kwam zijn eerste solo 7 inch vinyl uit op het Brusselse Lexi Disques label, poëzie op muziek van en met Charlotte Jacobs en Wiet Lengeler.

“Poëzie is heel intiem, puur, eerlijk. Het is net als de schilderkunst een leugen, maar ik kan me er veel minder makkelijk in wegsteken. Een raar beestje hoor. Ik ben er nog lang niet klaar mee.”

Meer informatie

Ben je benieuwd naar deze unieke avond? Neem dan snel een kijkje op de website van De Nachtzuster.