Laden Evenementen

Sunday Eve ‘Gangmakertje’ bij de Harmonie

Informatie
Datum:
24 april 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00
Locatie:de Harmonie
Sunday Eve Gangmakertje

Op zondag 24 april van 19:00 tot 22:00 uur vindt er bij de Harmonie de eerste Sunday Eve act genaamd “Gangmakertje” plaats. Kom genieten van een avondje live muziek en een hapje eten voor en/of tijdens de act. Lees snel verder voor alle informatie!

Sunday Eve: Gangmakertje

De allereerste Sunday Eve act is: Rene (Gangmakertje). Rene is na 25 jaar ‘leven van het spelen’ een soort Live-Jukebox geworden.   Oud, nieuw, smartlap, alternatief, pop, (zelfs Happy- Hard-Core met gitaar!)…. Roept u maar…..   Hij speelt zo’n 200 nummers uit het hoofd en is een muzikant die de sfeer aanvoelt en zich aanpast. Super breed repertoire. Van Hazes tot Oasis, van Jan Smit tot Sting en van Everly Brother tot Justin Bieber.  De keuken is de gehele dag geopend vanaf 09:30 uur tot 21:00 uur. Daarna kun je nog steeds wat lekkers uit de frituur bestellen! Een tafeltje reserveren kan via info@deharmonietilburg.nl

Over de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!