Laden Evenementen

Sunday Sessions: Matinee Leon Ray bij De Harmonie

Informatie
Datum:
29 januari 2023
Tijd:
14:30 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:de Harmonie

Op zondag 29 januari kun je tijdens de Sunday Sessions bij De Harmonie in de Tilburgse Stationsstraat genieten van het Matinee Leon Ray. Lees verder. 

Over Leon Ray

De zangkwaliteiten van Leon Ray, zijn niet op zichzelf staand. Hij komt uit een zeer muzikale familie. Al op vroege leeftijd, trad hij op in een familieband. De oude Soul- en danceclassics, zijn hem op het lijf geschreven. Leon Ray kan in deze muziekstijl zijn emoties tot uiting brengen. Met name in ballads van bijvoorbeeld Luther VanDross en Lionel Richie, kan hij zich helemaal geven, iets wat zijn publiek weet te waarderen.

Vanaf 1999 heeft Leon Ray als leadzanger, deel uit gemaakt van het showorkest “Just in Case”. Met Just in Case, besteeg hij bijna alle grote en kleine podia die ons landje rijk is. Met dit showorkest heeft Leon Ray de muzikale omlijsting verzorgd op grote evenementen, waar onder de finale Euro 2000 voetbal in de Rotterdams Kuip.

Één van de hoogtepunten was de samenwerking met megaster Phill Collins in o.a. het tv programma van Ivo Niehe. Leon Ray heeft tot 2002 deel uitgemaakt van Just in Case. Met optredens in Bosnië, de Amsterdam Arena, Gelredome te Arnhem heeft Leon Ray met tal van nationale en internationale artiesten mogen werken, w.o. Jocelyn Brown, The Trammps, The Platters, Marco Borsato, Rob de Nijs, Gerard Joling en velen meer. Vanaf 2002 is Leon Ray solo gegaan.

Meer informatie

De toegang is gratis en de keuken is open van 10:00 – 17:00 uur. Het optreden start om 14:30 uur.