Laden Evenementen

Susanne Roos met Vleertje Muis bij Gianotten Mutsaers

Informatie
Datum:
04 februari 2023
Tijd:
11:00 tot 12:00
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

De Nationale Voorleesdagen zijn dit jaar van 25 januari t/m 4 februari. Zoals ieder jaar is er weer een Prentenboek van het Jaar en zijn er allerlei voorleessessies in het land. Want met lekker voorlezen begint een leven lang leesplezier!

Susanne Roos

Susanne Roos van het prentenboek Vleertje Muis komt zaterdag 4 februari om 11.00 uur op bezoek bij Gianotten Mutsaers. Susanne Roos is actrice, jeugdtheatermaker en schrijfster. Eerder schreef zij Het huttenboek voor jonge klussers.

Rond Vleertje Muis maakte zij een enthousiasmerende en activerende voorlees-sessie. Er wordt niet alleen met gespitste vleermuisoren geluisterd, maar ook gefladderd en op-de-kop naar de wereld gekeken! Geschikt voor peuters, kleuters en onderbouw van het basisonderwijs.

Vleertje Muis

Dit is Vleertje. Vleertje Muis. Hij kan al heel veel zelf: tandenpoetsen en vliegend poepen, muggenkoekjes bakken (want muggen zijn z’n lievelingseten) en zich verzetten tegen de winterslaap. Hij heeft superoren, scherpe tandjes en hij is vlieg- en fladderkampioen. Zijn vrienden Pad, Egel, Vos en Mot zijn nooit ver weg.

Kom luisteren met je vleermuisoren!

Je hoeft niet aan te melden, vlieg maar gewoon naar binnen.