Agenda

T Drinks Tilburgs Bierfestival

T DRINKS Tilburgs Bierfestival bij jou thuis

Wanneer: 27 juni 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: T DRINKS Entree: €35
Bestel tickets

T DRINKS Tilburgs Bierfestival bij jou thuis

Het T DRINKS Tilburgs Bierfestival vindt dit jaar niet plaats op de Heuvel in Tilburg, zoals je gewend bent. Door de maatregelen rondom Covid-19 heeft de organisatie het festival helaas moeten annuleren. Maar dat betekent niet dat het helemaal niet doorgaat. Want als jullie niet naar het festival toe kunnen komen, brengen zij het bierfestival samen met de brouwers toch gewoon naar jou! Op zondag 27 juni gaat het festival dus gewoon door, maar dan tussen 14.00 uur en 17.00 uur bij jou thuis!

T DRINKS Tilburgs Bierfestival

Slijterij T DRINKS organiseert het Tilburgse Bierfestival. Maar helaas kan het dit jaar dus niet fysiek doorgaan. Maar niet getreurd, want het festival komt dus gewoon bij jou thuis. Op zondag 27 juni tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Voor 20 juni bestel je jouw bierfestival box. Vanaf 21 juni worden alle pakketten verzonden (door heel Nederland). Maar wat ga je allemaal doen op deze dag?

  • Livestream met masterclasses;
  • Een bingo;
  • Pubquiz;
  • Muziek;
  • Special guests, die over hun bieren komen vertellen.

Bierfestival box

Voor het festival kun je verschillende boxen bestellen:

  • Box A: selectie van negen flessen bier. Deze box kost €35;
  • Box B: selectie van negen flessen bier. Deze box kost €35;
  • Box C: selectie van achttien flessen bier. Deze box kost €70.

De pakketten bestaan uit flessen bier van brouwers die oorspronkelijk naar het festival zouden komen. Ook zitten er twee proefglazen in waar je je bieren perfect in kan proeven. Ook vind je in het pakket een heerlijke lekkernij, een unieke musthave, een informatieboekje met informatie over de bieren, toegangscodes tot exclusieve videocontent speciaal voor het festival en meer. De pakketten zijn hier te bestellen. Het pakket kan gratis opgehaald worden bij T DRINKS (heuvelring 145) of verzonden worden voor €9,99.

Meer informatie

Meer informatie over het Tilburgs Bierfestival vind je op de website of op de Facebookpagina.

Locatie