T.S.V. LONGA reünie ter ere van honderdjarig bestaan

Informatie
Datum:
01 juni 2024
Tijd:
15:00 tot 21:00
Prijs: Gratis
Locatie:T.S.V. LONGA
LONGA reünie

Op 1 juni 2024 staat de reünie van T.S.V. LONGA op het programma ter ere van het honderdjarig bestaan. Benieuwd naar de reünie? Lees dan snel verder!

Op 8 april 1920 werd de voetbalclub T.S.V. L.O.N.G.A. (‘Tilburgsche Sport Vereeniging Lichaams Ontwikkeling Na Geestes Arbeid’) opgericht. Er volgde een mooie historie met een periode van betaald voetbal, winst van de (K)NVB beker en een lang verblijf in de hoofdklasse C.

Fusie

Op 1 juli 2017 is de club gefuseerd met twee andere Tilburgse traditieverenigingen: TSV NOAD en RKTVV. Sindsdien gaan deze clubs aan de Spoordijk verder onder de naam FC Tilburg.

Reünie

Ondanks deze mooie nieuwe club willen we alsnog stilstaan bij de 100-jarige historie van de zwart witten in Tilburg. In de coronatijd is deze mijlpaal namelijk stil voorbij gegaan, maar nu willen ze daar gepaste aandacht aan geven. Op 1 juni is iedereen met een zwart-wit hart welkom om samen met de andere Longanezen oudere herinneringen op te halen. Dit gebeurt ongedwongen in een gezellige sfeer. De dag start om 15:00 uur met een bakje koffie en iets lekkers en rond 17:00 uur komen er ook hapjes voorbij. Na een beslist gezellige dag sluit het officiële programma rond 21.00 uur

Aanmelden

Om alles in goede banen te leiden vragen ze om je aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar reunielonga@fc-tilburg.nl of door jezelf in te schrijven op de website van FC Tilburg!