Laden Evenementen

T*Agency & Eva van de Sande: tell me i’m pretty in the Schouwburg

Informatie
Datum:
24 januari 2023
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: €5
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op 24 januari kun je de Schouwburg in Tilburg bezoeken voor een special van T*Agency en Eva van de Sande. Benieuwd? Lees snel verder!

Schoonheidsidealen. Iedereen kent ze wel; dikke lippen, smalle taille, grote kont, gespierd, behaard (maar niet té) en een symmetrisch gezicht. Dit zijn de ideale plaatjes die we elke dag voorgeschoteld krijgen op sociale media, tv en magazines. En hoewel de beelden misschien als mooi worden ervaren, doen ze meer kwaad dan goed. Doordat we dagelijks overspoeld worden door deze idealen, gaan wij het als onze éigen idealen zien, en voelen we ons al snel teleurgesteld in ons eigen lichaam. Hoog tijd voor verandering dus.

Maar wie bedenkt nu eigenlijk dit ideale plaatje, en hoe houdt het stand? En nog belangrijker; hoe kunnen wij ons als individu én als collectief beter weren tegen deze schoonheidsidealen, en ons goed voelen in ons eigen lichaam? Eva van de Sande neemt je tijdens de Tell me I’m pretty- talkshow mee in het thema schoonheidsidealen. Deze avond inspireren sprekers, performances en muziek je om na te denken over de invloed van schoonheidsidealen op ons als mens en maatschappij. Een vol programma dus, maar de avond is pas écht af met jouw bijdrage! Kom dus gezellig langs op dinsdagavond 24 januari, de kaartjes zijn 5 euro, en je gaat gegarandeerd naar huis met een nieuwe dosis zelfliefde en waardering voor je lichaam.

Meer informatie

Een ticket kost slechts €5,-. Voor meer informatie over de voorstelling kun je terecht op de website van de Schouwburg.